Download PDF by Marian Husken: 25 jaar deals met justitie (Dutch Edition)

By Marian Husken

ISBN-10: 9049201210

ISBN-13: 9789049201210

De Nederlandse overheid doet al 25 jaar lang zaken met criminele verklikkers. contemporary sloot justitie zelfs een deal met een moordenaar: Peter l. a. S. Hij getuigt eind 2009 in het Amsterdamse liquidatieproces tegen zijn kompanen, die internet als hijzelf terechtstaan voor een reeks bloedige afrekeningen vanaf de jaren ninety. In ruil voor informatie werden de verdachten niet vervolgd, kregen minder straf, of een geldsom. In dit boek vertellen de `criminele helpers van de overheid over hun dubbelleven en de vaak onthutsende afl oop ervan. Kroongetuigen werden na hun getuigenis aan hun lot overgelaten, informanten en infi ltranten werden alsnog gedumpt door justitie en bedreigd en zelfs geliquideerd door de onderwereld. Marian Husken beschrijft de undercovercarrières van `Haagse Kees , `De Slak , `De Ster en `De Coureur en gaat in op het risico dat de overheid neemt. Hoe makkelijk is het eigenlijk om een deal met justitie te sluiten zoals Peter l. a. S. heeft gedaan?

Show description

Read Online or Download 25 jaar deals met justitie (Dutch Edition) PDF

Similar dutch ebooks books

Get Stil water (Dutch Edition) PDF

Zeeland wordt geteisterd door een hittegolf. Fervent duikster, Rona van Baren, kampt met ademhalingsproblemen en vreemde duizelingen. En ze is niet de enige die ziek wordt. Als ook nog onverklaarbaar veel dode bruinvissen aanspoelen, gaat Rona op onderzoek uit. Ze moet achter de oorzaak van de problemen komen voordat er slachtoffers vallen.

Annette Heffels's Praten met je partner (Dutch Edition) PDF

Geheel herziene editieMensen die van elkaar houden, kunnen elkaar heel erg pijn doen. Zelden met slechte bedoelingen of uit gebrek aan liefde. Maar wel omdat ze verschillend zijn, elkaar niet begrijpen, zich teleurgesteld of niet gewaardeerd voelen. Het zijn severe en gecompliceerde gevoelens, die je veiligheid aantasten.

Get Zijderups (Cormoran Strike) (Dutch Edition) PDF

Als schrijver Owen Quine wordt vermist, besluit zijn vrouw Cormoran Strike in te schakelen. Quine is regelmatig een tijd van huis, maar deze keer is het anders. Strike komt er al snel achter dat de verdwijning alles te maken heeft met Quines laatste manuscript. Dit bestaat namelijk uit onthullende portretten van bijna al zijn vrienden en kennissen en het zou een ramp voor chicken zijn als het ooit wordt gepubliceerd.

Daan van Oort's Digitale mondfotografie: Een praktische handleiding (Dutch PDF

In deze tijd van ferme concurrentie en een roep om transparantie zullen tandartspraktijken steeds beter moeten tonen wat ze kunnen. Daarbij kan mondfotografie een belangrijke rol spelen. Beeldmateriaal kan voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Goede mondfoto's maken intercollegiaal touch een stuk gemakkelijker.

Extra resources for 25 jaar deals met justitie (Dutch Edition)

Example text

Download PDF sample

25 jaar deals met justitie (Dutch Edition) by Marian Husken


by George
4.0

Rated 4.05 of 5 – based on 35 votes