Download e-book for iPad: 69 dingen die je altijd al wilde weten over wijn (Dutch by Sepideh Sedaghatnia,Femke Vandevelde

By Sepideh Sedaghatnia,Femke Vandevelde

ISBN-10: 9401423776

ISBN-13: 9789401423779

Wijn proeven en kiezen is zowel eenvoudig als leuk met dit handige basisboek Wijn proeven en kiezen is zowel eenvoudig als leuk met dit handige basisboek. Topsommelier Sepideh Sedaghatnia leert je alle advice en tips voor het kiezen, schenken, proeven, kopen en bewaren van wijn, op een grappige en speelse manier. Welke wijnstijlen zijn er en hoe ontdek je je eigen stijl? Wat zijn de meest voorkomende druivenrassen? Hoe lees je een etiket? Welke gerechten passen bij welke wijnen? Sepideh geeft een duidelijk antwoord op alle wijnvragen.

Show description

Read or Download 69 dingen die je altijd al wilde weten over wijn (Dutch Edition) PDF

Similar dutch ebooks books

Stil water (Dutch Edition) - download pdf or read online

Zeeland wordt geteisterd door een hittegolf. Fervent duikster, Rona van Baren, kampt met ademhalingsproblemen en vreemde duizelingen. En ze is niet de enige die ziek wordt. Als ook nog onverklaarbaar veel dode bruinvissen aanspoelen, gaat Rona op onderzoek uit. Ze moet achter de oorzaak van de problemen komen voordat er slachtoffers vallen.

Read e-book online Praten met je partner (Dutch Edition) PDF

Geheel herziene editieMensen die van elkaar houden, kunnen elkaar heel erg pijn doen. Zelden met slechte bedoelingen of uit gebrek aan liefde. Maar wel omdat ze verschillend zijn, elkaar niet begrijpen, zich teleurgesteld of niet gewaardeerd voelen. Het zijn excessive en gecompliceerde gevoelens, die je veiligheid aantasten.

Download e-book for iPad: Zijderups (Cormoran Strike) (Dutch Edition) by Robert Galbraith,Sabine Mutsaers

Als schrijver Owen Quine wordt vermist, besluit zijn vrouw Cormoran Strike in te schakelen. Quine is regelmatig een tijd van huis, maar deze keer is het anders. Strike komt er al snel achter dat de verdwijning alles te maken heeft met Quines laatste manuscript. Dit bestaat namelijk uit onthullende portretten van bijna al zijn vrienden en kennissen en het zou een ramp voor rooster zijn als het ooit wordt gepubliceerd.

Get Digitale mondfotografie: Een praktische handleiding (Dutch PDF

In deze tijd van ferme concurrentie en een roep om transparantie zullen tandartspraktijken steeds beter moeten tonen wat ze kunnen. Daarbij kan mondfotografie een belangrijke rol spelen. Beeldmateriaal kan voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Goede mondfoto's maken intercollegiaal touch een stuk gemakkelijker.

Extra info for 69 dingen die je altijd al wilde weten over wijn (Dutch Edition)

Sample text

Download PDF sample

69 dingen die je altijd al wilde weten over wijn (Dutch Edition) by Sepideh Sedaghatnia,Femke Vandevelde


by Christopher
4.2

Rated 4.72 of 5 – based on 18 votes