Download PDF by Markku Heino: Aavisteita rakkauden rajalta (Finnish Edition)

By Markku Heino

ISBN-10: 9524986930

ISBN-13: 9789524986939

Rakkausrunoja mieheltä naiselle, lemmestä tiettyä ja tietämätöntä. Säkeitä tunteista ja sielun tuoksuista. Elämää sydämen viivoin ja kaareutuvin aikein.

Show description

Read or Download Aavisteita rakkauden rajalta (Finnish Edition) PDF

Similar finnish ebooks books

Aulis Saarijärvi's GIRO: (autogiro -lentäväroottorilaite) (Finnish Edition) PDF

Autorigo on päähenkilön kokoloppuelämä. take a seatä ennen hän elää kaikki tärkeät tapahtumansa, ihmissuhteensa ja epäonnistumisensa uudelleen. Pitää kuolla isä, appivanhemmat, sekä vaimo, että tulee rahaa siihen ajatukseen, joka oli kypsynyt miehen mielessä vuosia hitaasti kasvaen vaatimuksesi lentää, olla vapaa ja laskeutua minne useless.

New PDF release: ZEN ja häkäajamisen taito: ei uskonnollinen (Finnish

Tämä on heteroäijien kaveruutta mekaniikan ja tekniikan parissa. Lopulta se on ystävyyttä kuoleman ja lesken kanssa. Koko ajan kuitenkin Juhani Patila tietää rakentavansa häkävetykäyttöisen asuntobussin. take a seatä ei estä avioerot, suhteet rikkova poika, eikä rahapulakaan. Tässä nykylyhteiskunnallemme tyypilliset työvoiman vähennykset käydään pikkutarkasti läpi.

Download e-book for iPad: Vaeltajat: kokemuksia kuolemattomuudesta (Finnish Edition) by Kirsti Koskela

Kirsti Koskela; Vaeltajat - kokemuksia kuolemattomuudesta. Kirja sisältää kirjoittajan erikoislaatuisia ja omakohtaisia kokemuksia. Päiväkirjamerkintöihin perustuvat selittämättömät tapahtumat ja ilmiöt yllättävät konkreettisuudellaan. Tekstistä välittyy positiivisuuden energia ja kirja antaa myös ymmärrystä ihmissielun eri vaiheista.

Additional resources for Aavisteita rakkauden rajalta (Finnish Edition)

Example text

Download PDF sample

Aavisteita rakkauden rajalta (Finnish Edition) by Markku Heino


by Paul
4.3

Rated 4.82 of 5 – based on 27 votes