New PDF release: Ægyptisk religion i oldtiden (Danish Edition)

By Jørgen Podemann Sørensen

ISBN-10: 8776915387

ISBN-13: 9788776915384

En introduktion til ægyptisk faith i oldtiden, tænkt som lærebog for universitetsstuderende, males også for den alment religionshistorisk eller ægyptologisk interesserede. En kort kronologiske oversigt og en liste over guder og religiøse symboler gør bogen nyttig også for museumsgæsten og turisten i Ægypten.

Show description

Read Online or Download Ægyptisk religion i oldtiden (Danish Edition) PDF

Best danish ebooks books

New PDF release: Systematisk review og meta-analyse (Danish Edition)

This ebook covers our direction approximately systematic evaluation and meta-analysis. it is going to advisor you thru all phases of the proces and comprises textual content in addition to reproduction of training slides.

New PDF release: Den usynlige ræv (Danish Edition)

Ræven Taiano, som bor i en vestsjællandsk skov, går ved et sammentræf af uheldige omstændigheder rooster og bliver usynlig kort efter sin fødsel. Ved et tilfælde oplever den som ung ræv at blive synlig for en kort stund, og herefter er Taianos største ønske og mål i tilværelsen at blive synlig igen, så den kan agere på lige fod med sine med-ræve.

Download e-book for iPad: Mand på rejse: 10 psykoterapeutiske fortællinger om mænd by Henrik Kruse

Hab 10 skønlitterære fortællinger om mændFælles for mændene er, at de har fået kræft ind på livet. Ellers er de vidt forskellige: én er en ung, ambitiøs ejendomsmægler, en anden er udslidt borebisse, en tredjes identitet er reduceret til manden, hvis kone er syg. Krisen sender dem tilsyneladende til tælling, males dermed er kampen langtfra afgjort.

Read e-book online Svensk ordbog: En emnebaseret tilgang (Danish Edition) PDF

Er du en avanceret studerende på udkig efter et større ordforråd? Eller simpelthen en ekspert indenfor et bestemt felt, på udkig efter et ordforråd indenfor et bestemt emneområde? Så er denne bathroom noget for dig. Denne ordbog giver dig et ordforråd helt ned i detaljerne, alt sammen ordnet efter emne, så du nemt kan vælge og vrage mellem hvad du vil lære først.

Additional info for Ægyptisk religion i oldtiden (Danish Edition)

Example text

Download PDF sample

Ægyptisk religion i oldtiden (Danish Edition) by Jørgen Podemann Sørensen


by Thomas
4.0

Rated 4.68 of 5 – based on 20 votes