New PDF release: Ama Dablam: En bestigning af verdens smukkeste bjerg (Danish

By Bo Belvedere Christensen

ISBN-10: 877145635X

ISBN-13: 9788771456356

Dansk Himalaya Ekspedition gennemførte den første lease danske Himalaya ekspedition i 1988. Bogen "Ama Dablam", som udkom umiddelbart efter, beskriver oplevelserne på denne fantastisk succesfulde ekspedition, som blev starten på en Himalayakarriere for flere af deltagerne.

Ekspeditionen havde stor betydning for udviklingen af bjergbestigningen i de højeste bjerge i verden. Derfor står bogen som et occur over det enorme arbejde, som krævedes for at gennemføre en ekspedition, samt ikke mindst den udfordring der lå i at take on et teknisk svært bjerg, som for de fleste af deltagerne var væsentligt højere finish noget andet, de tidligere havde forsøgt.

Denne udgave er en genudgivelse af den oprindelige bathroom fra Gyldendals forlag.

Bo Belvedere Christensen, som har genudgivet bogen, indgik et samarbejde med Gyldendal omkring bl.a. "Mont Blanc - vejen til toppen af Europa" og fik i den sammenhæng overdraget rettighederne. Bo havde fået mange forespørgsler på den oprindelige Ama Dablam bathroom, males da restoplaget, som han havde opkøbt, var fordelt, blev løsningen en genudgivelse på BoDs forlag.

Show description

Read or Download Ama Dablam: En bestigning af verdens smukkeste bjerg (Danish Edition) PDF

Best danish ebooks books

Systematisk review og meta-analyse (Danish Edition) by Jacob Rosenberg,Kristoffer Andresen,Jakob Burcharth PDF

This ebook covers our path approximately systematic evaluation and meta-analysis. it is going to consultant you thru all levels of the proces and contains textual content in addition to reproduction of educating slides.

Read e-book online Den usynlige ræv (Danish Edition) PDF

Ræven Taiano, som bor i en vestsjællandsk skov, går ved et sammentræf af uheldige omstændigheder chicken og bliver usynlig kort efter sin fødsel. Ved et tilfælde oplever den som ung ræv at blive synlig for en kort stund, og herefter er Taianos største ønske og mål i tilværelsen at blive synlig igen, så den kan agere på lige fod med sine med-ræve.

Mand på rejse: 10 psykoterapeutiske fortællinger om mænd - download pdf or read online

Hab 10 skønlitterære fortællinger om mændFælles for mændene er, at de har fået kræft ind på livet. Ellers er de vidt forskellige: én er en ung, ambitiøs ejendomsmægler, en anden er udslidt borebisse, en tredjes identitet er reduceret til manden, hvis kone er syg. Krisen sender dem tilsyneladende til tælling, males dermed er kampen langtfra afgjort.

Download PDF by Pinhok Languages: Svensk ordbog: En emnebaseret tilgang (Danish Edition)

Er du en avanceret studerende på udkig efter et større ordforråd? Eller simpelthen en ekspert indenfor et bestemt felt, på udkig efter et ordforråd indenfor et bestemt emneområde? Så er denne bathroom noget for dig. Denne ordbog giver dig et ordforråd helt ned i detaljerne, alt sammen ordnet efter emne, så du nemt kan vælge og vrage mellem hvad du vil lære først.

Extra resources for Ama Dablam: En bestigning af verdens smukkeste bjerg (Danish Edition)

Sample text

Download PDF sample

Ama Dablam: En bestigning af verdens smukkeste bjerg (Danish Edition) by Bo Belvedere Christensen


by Brian
4.2

Rated 4.39 of 5 – based on 9 votes