Download PDF by Niccolò Ammaniti,Etta Maris: Anna (Dutch Edition)

By Niccolò Ammaniti,Etta Maris

ISBN-10: 1489403353

ISBN-13: 9781489403353

ISBN-10: 9048838916

ISBN-13: 9789048838912

Nadat een mysterieus virus alle volwassenen heeft uitgeroeid, is Sicilië verworden tot een gigantische ruïne van verlaten steden, afgebrande winkelcentra en onbegaanbare wegen. Alleen de kinderen zijn overgebleven en proberen op het desolate eiland, waar de hitte en de zon het landschap teisteren en overal jongerige wilde honden op de loer liggen, te overleven zonder elektriciteit, vers water en voedsel.
Sinds de dood van hun ouders zorgt de dertienjarige Anna voor haar acht jaar oude broertje Astor, aan de hand van het notitieboekje dat haar moeder achterliet. Als Astor wordt ontvoerd, besluit Anna samen met haar hond naar hem op zoek te gaan in de hoop uiteindelijk de overtocht naar het vasteland te maken, op weg naar een nieuwe toekomst.

Show description

Read Online or Download Anna (Dutch Edition) PDF

Best dutch ebooks books

Download PDF by Marelle Boersma: Stil water (Dutch Edition)

Zeeland wordt geteisterd door een hittegolf. Fervent duikster, Rona van Baren, kampt met ademhalingsproblemen en vreemde duizelingen. En ze is niet de enige die ziek wordt. Als ook nog onverklaarbaar veel dode bruinvissen aanspoelen, gaat Rona op onderzoek uit. Ze moet achter de oorzaak van de problemen komen voordat er slachtoffers vallen.

Download e-book for iPad: Praten met je partner (Dutch Edition) by Annette Heffels

Geheel herziene editieMensen die van elkaar houden, kunnen elkaar heel erg pijn doen. Zelden met slechte bedoelingen of uit gebrek aan liefde. Maar wel omdat ze verschillend zijn, elkaar niet begrijpen, zich teleurgesteld of niet gewaardeerd voelen. Het zijn severe en gecompliceerde gevoelens, die je veiligheid aantasten.

Download e-book for kindle: Zijderups (Cormoran Strike) (Dutch Edition) by Robert Galbraith,Sabine Mutsaers

Als schrijver Owen Quine wordt vermist, besluit zijn vrouw Cormoran Strike in te schakelen. Quine is regelmatig een tijd van huis, maar deze keer is het anders. Strike komt er al snel achter dat de verdwijning alles te maken heeft met Quines laatste manuscript. Dit bestaat namelijk uit onthullende portretten van bijna al zijn vrienden en kennissen en het zou een ramp voor chicken zijn als het ooit wordt gepubliceerd.

Download PDF by Daan van Oort: Digitale mondfotografie: Een praktische handleiding (Dutch

In deze tijd van ferme concurrentie en een roep om transparantie zullen tandartspraktijken steeds beter moeten tonen wat ze kunnen. Daarbij kan mondfotografie een belangrijke rol spelen. Beeldmateriaal kan voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Goede mondfoto's maken intercollegiaal touch een stuk gemakkelijker.

Additional resources for Anna (Dutch Edition)

Example text

Download PDF sample

Anna (Dutch Edition) by Niccolò Ammaniti,Etta Maris


by Paul
4.3

Rated 4.01 of 5 – based on 15 votes