Judy Pedersen's Larsen og Gunnar 2: selvforvaltning (Danish Edition) PDF

By Judy Pedersen

ISBN-10: 8771144846

ISBN-13: 9788771144840

Erik Petersen på niogtyve, meldes savnet af sine forældre. Larsen, Gunnar og resten af holdet sættes på sagen.

Umiddelbart ligner det at Erik Petersen simpelthen er gået sin vej. males de nærmeste insisterer på, at han ikke kan være forsvundet af egen fri vilje. Larsen er ikke overbevist, males da endnu en mand forsvinder less than lignende forhold, tager sagen en big apple drejning. Samtidig med at sagen skrider frem, bliver Gunnar mere og mere passiv, i forsøget på at finde de forsvundne mænd, og han og Larsens venskab sættes på en alvorlig prøve ...

Show description

Read or Download Larsen og Gunnar 2: selvforvaltning (Danish Edition) PDF

Best danish ebooks books

Jacob Rosenberg,Kristoffer Andresen,Jakob Burcharth's Systematisk review og meta-analyse (Danish Edition) PDF

This ebook covers our path approximately systematic evaluate and meta-analysis. it is going to advisor you thru all phases of the proces and comprises textual content in addition to reproduction of educating slides.

Den usynlige ræv (Danish Edition) by Anne Marie Bruus PDF

Ræven Taiano, som bor i en vestsjællandsk skov, går ved et sammentræf af uheldige omstændigheder rooster og bliver usynlig kort efter sin fødsel. Ved et tilfælde oplever den som ung ræv at blive synlig for en kort stund, og herefter er Taianos største ønske og mål i tilværelsen at blive synlig igen, så den kan agere på lige fod med sine med-ræve.

Download PDF by Henrik Kruse: Mand på rejse: 10 psykoterapeutiske fortællinger om mænd

Hab 10 skønlitterære fortællinger om mændFælles for mændene er, at de har fået kræft ind på livet. Ellers er de vidt forskellige: én er en ung, ambitiøs ejendomsmægler, en anden er udslidt borebisse, en tredjes identitet er reduceret til manden, hvis kone er syg. Krisen sender dem tilsyneladende til tælling, males dermed er kampen langtfra afgjort.

Download PDF by Pinhok Languages: Svensk ordbog: En emnebaseret tilgang (Danish Edition)

Er du en avanceret studerende på udkig efter et større ordforråd? Eller simpelthen en ekspert indenfor et bestemt felt, på udkig efter et ordforråd indenfor et bestemt emneområde? Så er denne lavatory noget for dig. Denne ordbog giver dig et ordforråd helt ned i detaljerne, alt sammen ordnet efter emne, så du nemt kan vælge og vrage mellem hvad du vil lære først.

Extra info for Larsen og Gunnar 2: selvforvaltning (Danish Edition)

Sample text

Download PDF sample

Larsen og Gunnar 2: selvforvaltning (Danish Edition) by Judy Pedersen


by Edward
4.3

Rated 4.70 of 5 – based on 36 votes