Read e-book online Svensk ordbog: En emnebaseret tilgang (Danish Edition) PDF

By Pinhok Languages

ISBN-10: 1545429820

ISBN-13: 9781545429822

Er du en avanceret studerende på udkig efter et større ordforråd? Eller simpelthen en ekspert indenfor et bestemt felt, på udkig efter et ordforråd indenfor et bestemt emneområde? Så er denne bathroom noget for dig. Denne ordbog giver dig et ordforråd helt ned i detaljerne, alt sammen ordnet efter emne, så du nemt kan vælge og vrage mellem hvad du vil lære først.

Ikke sikker på hvor du skal starte? Vi foreslår, at du først arbejder dig gennem kapitlerne om verber, adjektiver og sætninger. Dette vil provide dig et godt grundlag til videre studier, og et ordforråd der allerede er stort nok til grundlæggende kommunikation.

Show description

Read or Download Svensk ordbog: En emnebaseret tilgang (Danish Edition) PDF

Similar danish ebooks books

Get Systematisk review og meta-analyse (Danish Edition) PDF

This booklet covers our path approximately systematic assessment and meta-analysis. it's going to advisor you thru all phases of the proces and contains textual content in addition to reproduction of educating slides.

Download e-book for kindle: Den usynlige ræv (Danish Edition) by Anne Marie Bruus

Ræven Taiano, som bor i en vestsjællandsk skov, går ved et sammentræf af uheldige omstændigheder chicken og bliver usynlig kort efter sin fødsel. Ved et tilfælde oplever den som ung ræv at blive synlig for en kort stund, og herefter er Taianos største ønske og mål i tilværelsen at blive synlig igen, så den kan agere på lige fod med sine med-ræve.

Download PDF by Henrik Kruse: Mand på rejse: 10 psykoterapeutiske fortællinger om mænd

Hab 10 skønlitterære fortællinger om mændFælles for mændene er, at de har fået kræft ind på livet. Ellers er de vidt forskellige: én er en ung, ambitiøs ejendomsmægler, en anden er udslidt borebisse, en tredjes identitet er reduceret til manden, hvis kone er syg. Krisen sender dem tilsyneladende til tælling, males dermed er kampen langtfra afgjort.

Download e-book for iPad: Svensk ordbog: En emnebaseret tilgang (Danish Edition) by Pinhok Languages

Er du en avanceret studerende på udkig efter et større ordforråd? Eller simpelthen en ekspert indenfor et bestemt felt, på udkig efter et ordforråd indenfor et bestemt emneområde? Så er denne lavatory noget for dig. Denne ordbog giver dig et ordforråd helt ned i detaljerne, alt sammen ordnet efter emne, så du nemt kan vælge og vrage mellem hvad du vil lære først.

Additional info for Svensk ordbog: En emnebaseret tilgang (Danish Edition)

Sample text

Download PDF sample

Svensk ordbog: En emnebaseret tilgang (Danish Edition) by Pinhok Languages


by Richard
4.4

Rated 4.43 of 5 – based on 10 votes